На Закарпатті за добу виявили 9 нетверезих водіїв, двоє з яких робили незрозумілі маневри

Поліція Закарпаття виявила за добу 9 нетверезих водіїв, один з яких попадається не вперше

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Перечинському, Великоберезнянському, Тячівському, Свалявському, Хустському районах. Ще чотирьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області.
У селі Сикирниця Хустського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Драгово. Чоловік не надав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd Кugа», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель села Плав’є, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У селі Буштино на Тячівщині ввечері сталася ДТП: зіткнулися під час руху автомобілі «ВАЗ-21011» та «Rеnault». Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то з’ясували, що винуватець аварії, водій «ВАЗ-21011», який є жителем Хустщини, не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.
У Перечині ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «Skoda Fаbіa», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік керував у стані алкогольного сп’яніння і без відповідних документів. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
У селі Мирча Великоберезнянського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2102», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Великого Березного, нещодавно вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер він знову був нетверезий, не надав відповідних документів на право керування. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
Ще чотирьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
khustnews.in.ua
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

1 коментарі: