Як чоловіки перевіряють жінок на доступність

Практично кожен чоловік хоч раз у своєму житті переживав страх, що дівчина, яка йому сподобалася, може бути легкодоступною. І практично кожен чоловік перевіряє жінку "на міцність". Перш ніж приймати рішення про серйозні стосунки, чоловіки часто проводять експрес-тести на доступність, пристойність і порядність жінки.
Як мислять чоловіки



Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
Чоловіки мислять крайнощами і керуються принципом "сексуального максималізму": жінка при зближенні з чоловіком повинна або відверто погоджуватися на повноцінну близькість, або категорично від неї відмовлятися, залишаючись непохитною під будь-яким тиском. Цей чоловічий принцип базується на шести канонах:
1. Дійсно недоступні жінки. Розвести їх на одноразовий або несерйозний секс складно. Якщо вони і віддаються чоловікові, то не заради грошей, статусу, заступництва і т. д. А виключно по любові або душевній прихильності. Таких жінок чоловіки поважають і готові заради них робити вчинки.
2. Легкодоступні жінки. Такі жінки продаються - в прямому чи переносному значенні. Їх легко довести до постільних відносин за допомогою подарунків, дорогих залицянь, але навіть якщо і не дорогих, то все одно вони повинні бути витримані в межах норм, встановлених в близькому оточенні жінки. Іншими словами - витрать, побігай, зароби собі секс.
3. Всі жінки в тій чи іншій мірі належать до однієї з перерахованих вище категорій.



Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
4. Жінка раптово змінює одні категоричні підходи і принципи на інші. У чоловіка закрадається підозра, що вона або приховує свою справжню сутність під личиною порядності або непорядності, або грає роль з метою обдурити чоловіка (закохати, використати, погратися).
5. Жінці властиво змінювати свої погляди на доступність в сексі в разі крайньої міри закоханості, критичного життєвого становища або після пережитого стресу. Але найчастіше стабілізація ситуації повертає її до колишніх поглядів.
6. Інших ситуацій бути не може.
Ось через ці жорсткі чорно-білі фільтри і дивиться більшість чоловіків на сексуальні відносини. Звичайно, така інтерпретація навряд чи може претендувати на істину в останній інстанції, але на право бути - цілком. Жінкам же розуміння такої чоловічої логіки може істотно полегшити задачу з виконання нездійсненної місії: віддатися із задоволенням, залишаючись неприступною. Перебільшено, але якось так і уявляють собі чоловіки ідеальні відносини.
Чоловічі тести на жіночу доступність



Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
Перевіряючи жінок "на міцність", чоловіки діють методом обчислення і виключення легкодоступних. Перевірка здійснюється часто жорсткими тестами. Сексуальний "шантаж" може розвиватися за кількома сценаріями-варіантів.
Прихований "шантаж"
Якщо пропозицію сексу було м'яко або різко (але категорично) відкинуто (дівчина припинила недвозначні докучання, відмовилася зайти додому на чашку кави, поїхати в сауну та ін.). Чоловік робить вигляд, що розуміє і сприймає це нормально. Він стримано проводжає дівчину додому, чемно прощається і зникає з її життя на період від тижня до місяця. В цей час він спостерігає за реакцією нової знайомої і робить висновки. Його подальші дії залежать від її поведінки:
Варіант 1. Дівчина дзвонить, шукає зустрічі, виправдовується. Якщо "здобич" проявляє активність у відновленні контакту, висловлює свої співчуття з приводу непорозуміння (наприклад, вона не проти сексу, але у неї був поганий настрій, повний місяць, "критичні дні" і т. д.). Значить, вона дозріла, можна брати. Що робити далі, чоловік знає. Він виграв цей бій, а дівчина програла війну, якщо в її плани входили довгострокові відносини. Навряд чи вона залишиться задоволена статусом "запасного аеродрому". А саме він дістається жінкам, які не вміють збуджувати і підтримувати в чоловіках мисливський інстинкт.
Варіант 2. Дівчина не дзвонить, не шукає зустрічі, не виправдовується. Якщо вона чоловіка зачепила, надовго його терпіння не вистачить. Він сам з'явиться, щоб подивитися в очі - плакали, страждали, чекали? Не побачить болю - поважатиме, але, швидше за все, зробить нову спробу сексуального штурму. Якщо і цього разу "бастилія" виявиться стійкою, самооцінка підніметься і у чоловіка, оскільки йому попався "міцний горішок", а це вже цікаво. З такою жінкою хочеться не тільки сексу.
Звісно, для жінки в будь-якому випадку вигідніше другий варіант. Якщо чоловік пропадає після невдалих спроб схилити до сексу, чи варто за ним бігати, навіть якщо він красень, успішний бізнесмен чи іншого роду "мачо"? Ні. Отримавши своє, він рано чи пізно піде шукати ту, за якою сам буде бігати, і яка почне влаштовувати йому тести. Ну а якщо чоловік, приборкав свій сексуальний запал, впорався з ураженим чоловічим самолюбством і повернувся з пропозицією будувати чесні відносини - можна вважати, що він пройшов жіночий тест на надійність.
Відвертий "шантаж"



Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
Цей вид "шантажу" передбачає більш відверті методи. Таких чоловіків легше передбачити. Стереотипність їх тактик зводиться до чотирьох варіантів:
1. Довіряй, але перевіряй. Шантажем на "сексуальну сумісність" частіше випробовуються юні та недосвідчені дівчата, яким легко навіяти, що, не скуштувавши жінку в ліжку, немає сенсу з нею будувати відносини.
2. Провокація зради. Чоловік може шантажувати жінку тим, що в силу своєї природи, він не здатний впоратися з природними інстинктами, і якщо він не отримає сексу з коханою, то буде змушений його шукати з нелюбою.
3. Все продається - все купується. Цей шантаж дуже примітивний, але і дуже дієвий. Чоловік купує жінці подарунки, дозвілля, розваги, не забуваючи при цьому натякати або говорити прямо, що має право розраховувати на її "подяку".
4. Дівчинка ще не дозріла. Таким шантажем чоловіки часто перевіряють "на міцність" юних дівчат. Граючи в "благородство", чоловік заявляє, що він не хоче псувати дівчинку, тому що любить, але природа і вік беруть своє - йому потрібен секс. Тому краще розлучитися, поки ці світлі відносини не зіпсовані гріхом.

Gazeta.ua
Поділитись на Google Plus

Автор Хуст info

0 коментарі:

Дописати коментар