Партія Гройсмана посіла друге місце на 33-ох дільницях

Партія Володимира Гройсмана загалом посіла друге місце на 33-ох дільницях у межах міста Хуст та Хустського району, пропустивши вперед лише надпопулярний бренд «Слуга народу». А на 4-х дільницях Хустського району “Українська стратегія Гройсмана” взагалі святкувала перемогу. Для багатьох став несподіваним результат по 71-му виборчому окрузі (Хуст, Хустський район та інші райони) політичної партії «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА» з результатом у 8.91 %.
Згідно інформації ЦВК, всього у окрузі «Українську стратегію Гройсмана» підтримало 4844 виборці .
Мешканці ж м.Хуста та району, вважають результат прогнозованим, та пов’язуть його з високими організаторськими здібностями приватного підприємця, одного з засновників благодійної організації БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НАШЕ МАЙБУТНЄ» БІЛЕЦЬКОГО МИРОСЛАВА ЗОЛТАНОВИЧА, котрий балотувався по списку політичної партії «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА» під номером 16.
Слід зазначити, що результат політичної партії один з найкращих не лише у регіоні, а і в Україні.
Як зазначив Білецький Мирослав:«За часів діяльності уряду під керівництвом Володимира Гройсмана наш край отримав чи не найбільшу підтримку. Це дало можливість вирішити ряд гострих проблем, зокрема потужно розгорнути капітальний ремонт доріг, ремонти дитячих садочків та шкіл району. Звісно, що цього недостатньо. Але, я вважаю, що було зроблено немало, а головне – не слід зупинятися на досягнутому.
Зміни на краще почалися ще три роки тому і будуть відчутніші з кожним днем, поки є кому представляти та відстоювати інтереси Хустщини та Закарпаття в цілому.
karpaty.news
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 коментарі:

Дописати коментар